Hírek

A legdrágább sport méregdrága itala

A legdrágább sport méregdrága itala

Az autó a férfiak többségének olyan, mint a nőknek a …, nincs rá jó példa, de az biztos, hogy a férfiak szívesen ábrándoznak elérhetetlenül drága járgányokról, csodálják a legjobb barát új kocsiját, és örömmel nézegetnek régi oldtimereket vagy modern technológiával felszerelt áramvonalas járgányokat egyaránt. Az autók, a sebesség, a versenyzés mind szorosan hozzátartoznak egy megszokott férfiképhez, ahogy a minőségi italok szeretete is. Nem meglepő, hogy az először 1950-ben megrendezett Forma 1-es autóverseny évről évre egyre népszerűbbé vált.

Mivel a Forma 1 a világ legdrágább sportágai közé tartozik, így többségünk csak a fotelből a barátokkal izgulja végig a futamokat. Az izgalmas előfutamok, merész előzések, villámgyors kerékcserék után az ünneplés elmaradhatatlan eleme lett a pezsgőzuhany. A dobogóra kerülő pilóták a díj mellé kapott pezsgősüveg tartalmának nagy részét szökőkútként locsolják magukra és szurkolóikra egyaránt. Ez a szokás állítólag egy véletlenül felrázott üveg kinyitásával vált hagyománnyá.

Nemcsak a versenyautók állnak folyamatos fejlesztés alatt, és változnak a szigorú szabályok keretei között, a pezsgők sem mindig ugyanazok. 2017-óta a Carbon Champagne cég fonott szénszálas palackokba töltött üvegenként kb. 2500 Euró értékű italait locsolják a helyezést elérő pilóták. Kivéve a muzulmán országokban rendezett futamokon, ahol alkoholmentes rózsavizet ajándékoznak a dobogósoknak. A Drink4U team egyöntetűen azt javasolja nektek, inkább fogyasszátok, mint locsoljátok a minőségi pezsgőket.

A korona vírus miatt több futamot törölni kellett, júliusban Ausztriából közvetített versennyel folytatódhatott a Forma 1. Bár személyesen nem vehetünk részt most a több milliárd forint értékű autók, a legjobb pilóták versenyén, együtt ünnepelni top kategóriás pezsgővel otthonról is lehet. Készüljetek előre a szeptemberi olasz (09.04.) és orosz (09.25.) nagydíjakra: vegyétek meg a grillnek valót, és csapatunk szeretettel és odafigyeléssel segít kiválasztani 25 prémium pezsgőnk közül az alkalomhoz megfelelőt.

Kapcsolódó posztok