Hírek

A legszexibb italok – ha megmondod mit iszol, megmondom, hogy menő vagy-e?

Sexy whisky

Egy száraz Martini

Úgy tartják, hogy a Martini a legvonzóbb italok egyike, főleg, ha megbolondítjuk egy kis vodkával, mert azt üzeni, hogy komolyan vesszük a dolgokat és nincs időnk játszadozni. James Bond kedvenc italáról van szó, elég csak felidézni a híres mondatot, hogy “rázva, nem keverve” és máris tudjuk, hogy a fenti állítás igaz. Az igazi Bond Martini a Vesper Martini, ami a vodkán kívül gint és száraz vermutot is tartalmaz. 

Vagy egy sármos Whisky

Ennek a fajta sármos és vonzó komolyságnak a nyersebb formája vagy ha úgy tetszik fokozása, ha a western filmek sztárjaira és azok kedvenc italára, a Whisky-re gondolunk. Ők azok a tesztoszterontól és elszántságtól túlfűtött férfiak, akiknek csak két igaz barátjuk van: az egyik a hatlövetű colt, a másik pedig egy jó erős bourbon. A Whisky persze nem csak a vadnyugati mozik kedvelt itala, hanem a milliárdos üzletembereké és olajmágnásoké is. Azok, akik a Dallas című filmsorozaton nőttek fel,  pontosan tudják, hogy az üzleti tárgyalások elengedhetetlen kelléke az erjesztett gabonapárlat.  

Egy testes kézműves sör  

A filmek másik népszerű itala a sör. A laza baráti  összejövetelek, a kisüveges lagerekkel történő koccintgatások és laza beszélgetések a gondtalan élet  illúzióját sugallják. Sokszor az ilyen sörkedvelő arcok  azok, akik sportrajongók, bírják a meccseket, szeretik az  autókat, motorokat, a hétvégi grillezést, náluk a  haverkodás és házibulik az élet legtermészetesebb dolgai.  Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a  különféle kézműves sörök, ezeket általában nem a  mennyiségük, sokkal inkább a minőségük miatt választják.  Ezeknek az italoknak az üzenete arról szól, hogy élvezd a  pillanatot. Főként a hipszterek, nördök vagy jó  értelemben vett geek-ek jutnak róla eszünkbe. Az utóbbi  évtizedben kockának lenni már szexi, mert nem a  pattanásos pizza zabáló monitorfejekre asszociálunk,  hanem azokra, akik egy garázsban kezdik megvalósítani az  ötleteiket és a végén eladják a startup-jukat egy tetemes  összegért. 

Az aranyló Pezsgő

A pezsgő, amivel általában különféle eseményeket  szoktunk megkoronázni, különösen vonzó tud lenni egy  gusztusos pohárban. Szinte bizsergető ránézni az aranyszínű folyadékra,  amiben a buborékok összjátéka habzó gejzírként lüktet a felszín felé.

sexy-champagne

A legszexibb bor

Azok, akik a különleges, prémium borokat szeretik,  általában kifinomult, művelt embereknek tűnnek.  Olyanoknak, akik képesek elmélyülni az élet rejtelmeiben,  akik konyítanak a művészetekhez és kedvelik a kortárs  alkotásokat. Egyesek számára különösen vonzónak tűnik  az ilyen intelligens kisugárzás, úgyhogy kétségkívül a bor  is egy szexi ital. 

Sexy bor

Ne maradjon ki a Long Drink és Koktél sem

Whisky szódával, kólával, vodka szódával, narancslével, gin toniccal, mojito, sex on the beach, margarita, vagy egy  laza mimóza reggel, gyakorlatilag végtelen számú variáció  létezik. Illatos parfümök, divatos ruhák, esküvők vőfélyei,  menyasszonyrablás, számtalan asszociációt hívnak életre  ezek az italok. A lényeg, hogy azok, akik isszák, sokszor a bulik királyai, akiket a kidobók kézfogással üdvözölnek,  akik a dj-ket régi barátként ölelik meg. Lazaság, menőség, önfeledt szórakozás. Ez a fajta népszerűség különösen  imponáló tud lenni az ellenkező nem számára. 

Szerintetek mik a legszexibb italok?  A kommentelők között kisorsolunk egy 2.000 forintos kupont, amiből futja majd valamelyik dögös italunkra.

Poharakat Fel!

#prémiumital #whisky #bor #pezsgő #szexi

Kapcsolódó posztok