Hírek

Itt a karantén ismét, így vészeld át

Stay home

A korona vírus járvánnyá alakulása mindannyiunk életén tornádóként söpört végig, és mindent a feje tetejére állított. Sajnos még mindig itt toporzékol, tombol a házunk táján. Bár a Drink4U csapatából senki nem virológus, inkább a szőlőt borrá erjesztő baktériumokkal foglalkozunk, de igyekszünk néhány tippet adni arra az esetre, ha ajtódra rákerülne a piros karantén matrica.

1. Éléstár feltöltése

Érdemes készíteni egy pontos leltárt a kamrában fellelhető, ehető dolgokról. (Khmm, van elég WC-papír?! :)) Majd a listázott kincsekből összeállíthatunk néhány napra való menüsort. Engedd szabadon a fantáziádat, vagy csüccsenj a Paprika tv elé, és főzz bármit, most mindenre lesz időd.

2. Rendelj a neten

Az előbb elkészített leltárból hiányzó dolgokat a fotelben ülve megrendelheted, ne halogasd, az élelmiszer kiszállítása eltarthat 1-2 napig. Az italokat bízd csak ránk!

3. Készíts napirendet

Bár mámorító néhány napig átadni magunkat a semmittevés örömének, de hosszútávon mégis csak szükségünk van feladatokra. Írj egy pontos menetrendet magadnak: mikor kelsz, reggeli, legózás a gyerekekkel, Drink4U-cikkek olvasása, főzés stb.

4. Sport és művészet a testi lelki egészségért

A testmozgás fontos az egészségednek, ehhez találsz motiváló, vagy éppen kínzó videókat az interneten. A kreatív elfoglaltságra a lelkednek van szüksége: fesd le az ablakod előtt ácsorgó fát, vagy egy szép áriával tudasd a szomszédokkal, hogy jól vagy.

5. Szórakozz ingyen

A karantén nagy előnye, hogy rengeteg pénzt spórolhatsz az el nem használt üzemanyaggal, a különböző belépőjegyes programok lemondásával, vagy az otthon főzéssel.

Nézd újra kedvenc filmedet, vagy szagolj bele egy még sosem olvasott könyvedbe és kortyold hozzá az egyik kedvenc olaszrizlingedet.

 

Jó egészséget kíván a Drink4U csapata, Poharakat fel!

#korona #rendelés #sport #napirend #olaszrizling