Hírek

Borral diéta lehetséges, de ügyelj a minőségre!

Semmi új, a diéta kihívásai

A diéta nemtől függetlenül kultúránk és életünk részévé vált. Ahogy a különböző ruhastílusok semmiből jött viharként csapnak le ránk, és söpörnek végig a lakosságon egy szezon alatt, úgy a fogyási módszereknek is megvannak az aktuális divathullámai. Hallottunk már fogyasztó teákról, levesekről, de többen esküsznek a szénhidrátokról való lemondásra, csak, hogy levakarjunk néhány centi zsírt magunkról. Az aktívabb társaink közül sokan próbáltak kimondhatatlan nevű edzésformákat, sportokat is. Számtalan lehetőségből választhatunk, ha fogyni akarunk, de sajnos szinte mindegyik az önsanyargatásról szól.

Bár ígérem, hogy hamarosan elárulok egy tudományos kutatásokon alapuló receptet, ami örömtelibbé teheti a diétázást, fontosnak tartom kiemelni, hogy a fogyókúrák nagy része (hacsak nem komoly egészségügyi probléma miatt kényszerülünk rá) teljesen felesleges. Az ember sosem a kilóitól, izmaitól szép, hanem az önbizalmától.


A jó hír, van megoldás!

Ezennel örömmel megosztom a nagy hírt, hogy új kutatások szerint a sörrel ellentétben a minőségi bor egyáltalán nem növeli a derékbőséget! A kutatásban részt vett napi egy pohár bort fogyasztók kevesebb testzsírral rendelkeztek, mint a bort egyáltalán nem ivók. A kutatók azzal magyarázzák, hogy a borból származó kalóriát szervezetünk nem úgy kezeli, mint a szénhidrátból, zsírból, vagy fehérjéből származót.
Tehát, ha épp diétázol, és már nagyon nyitnád a hűtőt egy „csak meg ne romoljon” sütiért, jusson eszedbe ez a fent említett kutatás. Több ügyfelünknek segítettünk kiválasztani, a diétájukhoz illő, kulináris élvezetet nyújtó nedűt. Szeretettel és odafigyeléssel tájékoztatunk titeket, illetve válaszolunk ‘bor-diétás’ kérdéseitekre is, amelyeket erre az E-Mail címre küldhetitek: info@drink4u.hu .

Szóval Poharakat fel!

Kapcsolódó posztok