Egyéb kategória

Randi tippek whisky kedvelőknek

Jameson Whisky

Ez egy nehéz téma, nem könnyű tanácsot adni a társkeresésben, mert valójában nincs egy féltve őrzött (whisky-s) recept, vagy varázsige. Egy biztos, minden párnak megvan a maga, ‘hogyan jöttünk össze’ története. Ha mi is belecsapnánk egy hasonló randi-történetbe, vagyis Te, kedves whisky rajongó, a te sztoridnak csak a kreativitás szabhat határt.


A randira hívás egy különleges módja

Pár éve egy német férfi azzal a lenyűgöző módszerrel próbált első randira hívni valakit, hogy mielőtt leszállt a metróról, a hölgy kezébe nyomott egy szemérmetlenül drága, új mobiltelefont, és azt mondta: A számodat tudom, majd hívlak! Nem mindennapi módszer az biztos. Egy kicsit költséges, csak remélni tudjuk, hogy az úriember azóta már a rózsacsokrokat hordja haza rendre, házassági évfordulójuk alkalmából. Ha nem feltétlenül tetszett meg a mobiltelefont adó úriember módszere, a Drink4U csapata nevében mi egy prémium whisky ajándékozását javasoljuk – telefonszámmal kiegészítve az címkén.


Vagy egy másik…

Előfordulhat, hogy valaki bátrabbnak érzi magát egy barátja társaságában, erre láttunk egy remek példát országunk egyik szép kis városában. Két frissen vasalt inges legény, odalépett két frissen sminkelt hölgyhöz és azt kérdezték: Ti rendeltetek két jó pasit randira? A választ már elmosták az évek, reméljük nekik is boldog az életük. Azt javasoljuk, hogy önbizalmatokat két ír Jameson whiskyvel a kezetekben növeljétek, és talán rá lehet kérdezni, hogy a hölgyek rendelték- e helyben kóstolásra.


Van, ami nem megy sosem a divatból!

A bélyeggyűjtemények mára kimentek a divatból, de egy finom whiskyre az ínyenceket meg lehet invitálni. Korábbi cikkeink elolvasása kiváló beszélgetés témákat adhat. Egy okos, tájékozott férfi, aki tudja a dugó eredetének történetét, vagy megosztja a pezsgőzuhany  hagyományát, könnyedén lenyűgözheti a vele finom italt kortyolgató vendéget. A Drink4U csapata mint mindig, szeretettel és odafigyeléssel segít kiválasztani az alkalomhoz megfelelő, több, mint 50 fajta ír, japán, amerikai vagy skót whiskyt a virtuális polcainkról.

Whisky-s Poharakat Fel!

Kapcsolódó posztok