Mind a(z) 9 találat megjelenítve

Oldalsáv mutatása
Elrendezés 9 24 36
-11%
Buborczi
Bezár

Babarczi Buborczi gyöngyözőbor

1.690 Ft

A Tramini üde savai, könnyedsége, a Cserszegi fűszeres aromái és az Irsai Olivér parfümös, bodzás jegyei páratlanul izgalmas bort alkotnak. A gyümölcsösséget, és a szép savakat kiegészíti az apró buborékos gyöngyözés, így válik Babarcz Buborczi a nyár üdítő italává.

Bolyki Kékfrankos rosé 2018

1.790 Ft
A Bolyki kékfrankos rosé édes cseresznye, pirosribizli és eper aromáit hozza. Klasszikus reduktív iskola, vidám, jó ízű korty, kis mineralitás az illatban és az ízben is fellelhető.
-12%
cseri quartus
Bezár

Cseri Quartus 2018

2.190 Ft
Alacsony hőmérsékleten, reduktív technológiával erjesztették. Illatában, hársfa- és akácvirág, ízében citrusok, fehér húsú őszibarack, egres, karakteres ásványosság, feszes, harmonikus savak, hosszú korty jellemzi.

Éliás A kő marad Kéknyelű 2017

3.990 Ft

Közepesen intenzív illat, citrusokkal és hársvirággal. Kéknyelűre jellemző harmonikus ízvilág, melyben az ásványosságot a hordós érlelés aromái egészítik ki.

Frittmann Irsai Olivér 2019

1.490 Ft
Világos zöldessárga, muskotályos illatú, harmonikus savakkal rendelkező Irsai Olivér bor.
-17%
Gere frici rosé
Bezár

Gere Frici rosé gyöngyözőbor 2019

2.490 Ft

A Gere Frici rosé illatában friss, üde és gyümölcsös bor, melyet palackozáskor frissítenek egy kis krémes szén-dioxiddal.

A kellő savtartalom szép játékosságot ad a bornak, mely jó ízintenzitással párosul. Könnyed, légies gyöngyözőbor szép lecsengéssel.
-17%
blonde
Bezár

Maul Blonde fehér franc 2018

2.490 Ft
Elég intenzíven franc-os illat köszön ránk. Ehhez párosul egy enyhe citrusos aromatika, pici zöld fű keveredik az erdő illatával. A feszes savak, a lendület a szájban szépen elnyúlik, a korty hosszú és tartalmas. Unalom sehol… A vörös szőlő ereje fehér köntösbe öltöztetve.

Németh János Porkoláb cuvée 2015

3.290 Ft
60% cabernet sauvignon és 40% merlot házasításából készült bor, amely nevét a kiváló adottságú területről kapta.

A Porkoláb házasítást a pincészet csak kiváló évjáratú borokból készíti el.

Nyakas Irsai Olivér 2019

1.590 Ft
Zöldfehér szín, muskotályos, virágos rétre emlékeztető intenzív illat jellemzi. Zamataiban a frissen szedett szőlő jegyei mutatkoznak. A házibulik kihagyhatatlan itala.