Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Oldalsáv mutatása
Elrendezés 9 24 36
Sold out
Ararat Akhtamar
Bezár

Ararat Akhtamar 10 éves Brandy+ díszdoboz

12.490 Ft

Az Ararat Akhtamar 10 éves brandy íze rendkívűl sokoldalú, édes, finom, hosszantartó.

Aromája élénk, elegáns, méhviaszos, diós és tölgyes aromákkal, háttérben a vanília és a szilva halvány jegyei tünnek fel, utóízében a fahéj is csatlakozik. Enyhén rezes, borostyán színű. Akhtamar egy sziget a Van-tó közepén. A legenda szerint Tamar hercegnőről nevezték el, aki tüzet gyújtott minden éjjel a szigeten, hogy szerelmének utat mutasson, hogy láthassák egymást.
Sold out
calvados
Bezár

Chateau de Breuil Calvados 8 éves + díszdoboz

14.490 Ft

Egy igazi, 8 évig érlelt calvados a Chateau de Breuil-tól.

Normandia szívében született Calvadost kétszer desztillálják, majd 8 évig érlelik a területre jellemző, különleges klimatikus viszonyairól is jól ismert pincéiben. Az eredmény egy finom calvados létrejötte, mely nagyon jól visszadja azokat az íz- és aromajegyeket, ami ezt a tradícionális normandia italt jellemzi. Tökéletes harmóniában egyesülnek a komplex, calvados-ra jellemző zöldalmás és hordós érleléses jegyek.
hpnotiq
Bezár

Hpnotiq likőr

9.990 Ft

A HPNOTIC francia likőr prémium francia vodka, és konyakok tökéletes elegye, trópusi gyümölcslevekkel gazdagítva.

Igazán figyelemre méltó már csak a kinézete miatt is, vidám akvamarin kék színe magával ragad.. De megkóstolva is kellemes érzetet ad. Gyümölcsös, fiatalos, könnyed. Jégre töltve, pezsgővel, vagy más koktél alapanyagként is kiváló

alma-körte
Bezár

Tatratea Alma-körte 46%

10.490 Ft
A természetes, eredeti tea, gyógynövények, gyümölcsök és fűszerek csodás keveréke egy fenséges likőrbe zárva. A tea alapján isteni fehértea, melyhez alma és körte kivonatot adnak, hogy fenséges gyümölcsösséget élvezhessük. Felbontva a palackot az alma gazdag aromája azonnal betölti a teret, melyet a körte izgalmas jegyei gazdagítanak.

A Tatratea Alma-Körte Tea Likőr igazi őszi-téli ízvilágú likőr, de koktélokban az év bármely napján szívesen fogyasztanánk.

tátratea betyár
Bezár

Tatratea Betyár 72%

9.490 Ft
Eredeti tea alapú gyógynövény likőr harmonikus összetétele az alkohollal gyógynövény kivonatokkal, fekete teával, kiegészítve gyümölcskivonatokkal és párlatokkal, valamint cukorral és vízzel. Az Outlaw kínafa kivonatot és testvéreihez képest kevesebb cukrot tartalmaz. Ez teszi őt a Tatratea család legizmosabbjává.
tátratea citrus
Bezár

Tatratea Citrus 32%

7.990 Ft
Eredeti tea alapú gyógynövény likőr harmonikus összetétele az alkohollal gyógynövény kivonatokkal, fekete teával, kiegészítve gyümölcskivonatokkal és párlatokkal, valamint cukorral és vízzel. A citrus/lime és a gyógynövények finom összhangjával és a valódi egzotikus ízekkel kényezteti fogyasztóját.
Sold out
Tequila 1800
Bezár

Tequila 1800 Reposado

11.690 Ft

A Tequila 1800 Reposadot fél évig érlelték tölgyfa hordóban. 100% kék agavéből készítik.

Közepesen testes, komplex ízvilág jellemzi, fűszeres, borsos, tölgyes, enyhén füstös aromák bukkannak fel, a háttérben karamellás édesség mutatkozik. Lecsengése közepesen hosszú, annál erőteljesebben fűszeres és borsos.