GIN

1–12 termék, összesen 16 db

Oldalsáv mutatása
Elrendezés 9 24 36
Sold out
balaton gin
Bezár

Balaton gin

9.990 Ft

A Balatonra látogató vendégeket szinte kivétel nélkül elvarázsolja a környék egyedi hangulata, különleges atmoszférája. Ezzel a termékkel ezt a páratlan hangulatot szeretnék megidézni a fogyasztók számára. A Balaton Gin egy könnyed aromájú, lágy ital, amely a környéken termő jellegzetes összetevők egyvelegéből jött létre.

A bodza virág édes aromájával varázsolja gyümölcsössé a párlatot. Balatonunk legismertebb gyümölcse a szőlő, közülük is a muskotályos szőlő teszi ezt a gint lágyabbá és selymesebbé a többi gabonapárlatnál. A birs jellegzetes, enyhén citrusos íze frissítővé és kiváló long drink alapanyaggá teszi az italt, illetve a levendula, ami az ital karakterét adja, szép lecsengéssel kerekké teszi az ízélményt.
Bulldog gin
Bezár

Bulldog London dry gin

9.490 Ft
A Bulldog Dry Gin nem nagyapáid ginje!-hirdeti magáról a gyártó.

A Bulldog Gin ugyanis modern, díjnyertes, szuper prémium gin márka, amelyet egy olyan angol lepárlóban gyártanak, amelynek immáron 250 éves tapasztalata van a minőségi gin készítés terén.

Az egzotikus növények, a minőségi összetevők, valamint a négyszeres lepárlású alkohol találkozásának eredménye ez a kiegyensúlyozott, ropogósan friss gin. A búza a Kelet-angliai Norfolkból, a kristálytiszta víz Walesből, a 12 féle növény pedig a világ 8 különböző országából származik: kínai sárkány szeme növény, török fehér mák, ázsiai lótusz levél, olasz boróka, marokkói koriander, német angyalgyökér, spanyol citrom, kínai édesgyökér, olasz nőszirom, spanyol mandula, ázsiai akác és francia levendula. Minden évben ugyanabból a forrásból szerzik be a növényeket, így tartván fenn a minőséget. A Bulldog Gin vegán-barát és kóser termék.
Etsu
Bezár

Etsu Gin + díszdoboz

14.990 Ft

Az Etsu Gin Japán első ginje a világpiacon.

A Japán gin természetesen egy kicsit eltér a hagyományos gintól, de a borókás jegyeket ugyanúgy hozza. Számunkra a különlegességét a Japánban őshonosnak számító gyógynövények kivonata adja, mint például japán bors, yuzu gyümölcs, japán tea levelek. Ízében és illatában is könnyed, citrusos jegyeket mutat a Yuzu gyümölcs karakterességével.
Sold out
hanami gin
Bezár

Hanami Dry Gin

10.990 Ft

Az eredeti holland receptúrát alkották újra japán zen mesterek tanításai alapján. Cseresznyevirággal és keleti fűszerekkel bolondították meg az alapot. A Hanami (cseresznyevirág-ünnep) egy ünnep ami a megújulást, újjászületést jelképezi.

Friss virágos ízek és illatok, kissé édes mégis száraz.
Sold out
hendricks gin
Bezár

Hendricks Gin

10.990 Ft

A Hendricks világ egyik legkedveltebb ginje, melyet Skóciában William Grants&Son gyártja Girvan lepárlóban 1999 óta. Két extra növényt adnak hozzá az uborkát és a bolgár rózsát.

Élénk, friss virágos illat. Ízeiben a roppanós uborka nyitása után a rózsa és a boróka kerül dominanciába, végül pedig kis vaníliás aromák befejezésül. Biztos kedvenc lesz!
Sold out
Langley gin
Bezár

Langley’s No. 8.

8.890 Ft

A Langley lepárlónak, amelyet 1920-ban Londonban alapítottak, nagy tapasztalatai vannak a tradicionális gin gyártása terén.

A No. 8 Gin megnevezés két dologra utal. Egyrészt arra a 8 összetevőre, amellyel ezt a gint ízesítik, másrészt pedig a gin megalkotását megelőző kísérletre. Ekkor ugyanis 12 különböző ízesítésű gin közül választotta ki a tesztcsoport a legjobbat, és ez akkor pont a 8-as számú keverék volt.
Sold out
lavender tihany gin
Bezár

Lavender Tihany Gin – Tihany Craft Dry Gin

11.990 Ft

A Balatonra látogató vendégeket szinte kivétel nélkül elvarázsolja a környék egyedi hangulata, különleges atmoszférája. Ezzel a termékkel ezt a páratlan hangulatot szeretnék megidézni a fogyasztók számára. A Lavender Gin egy könnyed aromájú, lágy ital, amely a környéken termő jellegzetes összetevők egyvelegéből jött létre.

A bodza virág édes aromájával varázsolja gyümölcsössé a párlatot. Balatonunk legismertebb gyümölcse a szőlő, közülük is a muskotályos szőlő teszi ezt a gint lágyabbá és selymesebbé a többi gabonapárlatnál. A birs jellegzetes, enyhén citrusos íze frissítővé és kiváló long drink alapanyaggá teszi az italt, illetve a levendula, ami az ital karakterét adja, szép lecsengéssel kerekké teszi az ízélményt.
Sold out
monkey 47
Bezár

Monkey 47 Gin

14.490 Ft

Bár a gin Nagy-Brittaniából származik, más nemzetek is tettek le az asztalra magát itató gineket. Így lett, hogy a piacra került egy német ginmárka is, a Monkey 47.

A gyártó közel sem akart átlagos gint készíteni. A 47 szám nem csak az alkoholfokot, hanem az alapanyagok számát is jelzi. Rengeteg növény közül több is van, amihez mások talán hozzá sem nyúlnának, ha italgyártásról van szó. Ez az ital komplex és robosztus. Ízében a telt gyümölcsösséggel, citrusossággal találkozunk, a gyógynövények és a fenyős jegyek adta félreismerhetetlen illata mutatkozik, így téve harmónikussá a fogyasztását.
millicent
Bezár

Mrs. Millicent Speakeasy Gin + díszdoboz

15.990 Ft

Hazánk egyre bővülő gin kínálatának legújabb tagja ez az újhullámos Mrs. Millicent Speakeasy gin.

Készítésekor igyekeztek megőrizni a ginekre jellemző borókás jegyeket, emellett cardamom, bergamott, narancs aromák teszik még gazdagabbá. Izgalmas egyediségét titkos összetevők is szinesítik. Külalakra is sejthetjük, hogy kiváló italhoz van szerencsénk!
nikka coffey gin
Bezár

Nikka Coffey Gin +díszdoboz

16.490 Ft

A Nikka Coffey Gin árpa és kukorica lepárlásával készül, és olyan izgalmas összetevőket adnak hozzá, mint a juzu, a citrus depressa, a szecsuáni bors és a kabosu. A Nikka Coffey Gint szakértőknek, és újdonságot keresőknek ajánljuk!

no.3 gin
Bezár

No.3 London Dry Gin

13.990 Ft

A No.3 London Dry Gint a Berry Bros vállalkozás készíti, és különleges receptúra alapján párolják le. A név egyrészt a vállalkozás címére utal (No. 3. St. James’ Street), másrészt pedig arra a három gyümölcsre és fűszerre, ami az ital ízét adja. Egyesek azt mondják, hogy ha belekortyolsz, rátalálsz az igazságra, mások szerint meg az új kedvenc ginedre is!

Sold out
nordes gin
Bezár

Nordes Gin

11.490 Ft

A Nordes Gin egy különleges spanyol ital, aminek alapját az Albarino szőlőből készült szesz adja, nem pedig a ginek világában gyakoribbnak mondható gabonaszesz.

Ehhez adják hozzá a 11 gyógynövényből készült párlatot, amelyben a valódi spanyol kincsnek számító eukaliptusz, a citromverbéna és a sziksófű is érezhető. Ezeknek köszönhető a gin összetett, tengeri hatású íze. Tengerpartra vagy teraszra is megfelelő választás.