Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Oldalsáv mutatása
Elrendezés 9 24 36
Sold out
akashi meisei
Bezár

Akashi Meisei + díszdoboz

13.990 Ft

Az Akashi Meisei illata vaníliás, tölgyes fűszerek, maláta érződik.

Ízeiben a barnacukor, tejkaramella, maláta, vanília, fűszerek, tölgyfa dominálnak. A whiskylepárlók mindössze egy hónapot dolgoznak egy évben, így italuk csak limitált mennyiségben jelenik meg a piacon.
Sold out
akashi blended
Bezár

Akashi White Oak Blended + díszdoboz

9.990 Ft

Az Akashi White Oak Blended italhoz minimum 3 éves bourbon hordóban érlelt whiskyket kevernek össze, majd sherrys hordóba töltik.

Nagyon könnyen fogyasztható ital, itatja magát. Sima, könnyed, csokoládés, mézes, gyümölcsös, enyhén tőzeges utóízzel. Egyszerre édes és fűszeres, erős vaníliás és tölgyes hatások. A whiskylepárlók mindössze egy hónapot dolgoznak egy évben, így italuk csak limitált mennyiségben jelenik meg a piacon.
Nikka barell
Bezár

Nikka From The Barrel +díszdoboz

15.990 Ft
A Nikka From The Barell (hordóerősségű) whisky a Miyagikyo lepárló könnyed, lágy és a Yoichi lepárló gazdag, férfias malátawhiskyjének különleges keveréke, mely friss bourbon hordókban érett olyan tökéletesre, hogy egyértelműen fellelhető legyen benne a japán whisky minden finomsága. Virágos jegyek, narancshéjjal és kajszibarackkal. Édes gőzök, kevéske fűszerrel. Friss gyümölcsös és fűszeres ízek, melyek hátterében azonosíthatjuk még a tölgy és a vaníllia hatását is.