1–12 termék, összesen 13 db

Oldalsáv mutatása
Elrendezés 9 24 36
1 csepp feketeribiszke
Bezár

1 Csepp Feketeribizke pálinka

8.990 Ft

Harsány, erősen borsmentás illata rendkívül frissé, üdévé, pikánssá teszi, így nem csak a megszokott feketeribiszke karakterekkel köszönt.

Ízében erősen megjelennek a fajtára jellemző piros bogyós gyümölcsös tónusok is, kiegészítve az illatból megismert fűszeres jegyeket. Szánkban kellemes utóíze sokáig megmarad. Összességében egy fiatalos vagány termék, melyet a feketeribiszkében különlegességet kedvelőknek ajánljuk.
1 csepp szilva málna
Bezár

1Csepp Feketecseresznye – málna pálinka

11.990 Ft
Illatában az uralkodásra hajlamos málna dominál, a háttérben megbúvó csokis, cseresznyés jegyekkel, melyeket újra és újra felvált a málna robusztussága. Ily módon az illata a nyári zsibongó forgatag világát eleveníti meg. Ízében a cseresznye már erősen érvényesül, szép csokis jegyeit a málna olajos, tapadós zamattal zárja le. Szépen cizellált, izgalmas pálinka, nem csak Hölgyeknek.
1csepp irsai
Bezár

1Csepp Irsai Olivér szőlő pálinka

6.490 Ft
Harsogó irsai fajtajelleges illatok jellemzik. Felismerhető jegyeit rózsás, akácos virágillatok kis szerecsendióval teszik vonzóvá. Ízében a kellemes virágosságot akácmézes tónus követi. A harmonikus íz kavalkádot hosszú, szép szőlőmag-olajos lecsengés követi.
hunnium birs pálinka
Bezár

895 Hunnium birs pálinka

5.490 Ft

Illatában és ízében is a kellemes citrus illat teljesedik ki. Diszkréten édes íz és fűszeres aromák harmonizálnak benne. A gyümölcs héjára jellemző viaszos jelleg is megfigyelhető birs pálinkában.

Hunnium körte
Bezár

895 Hunnium körte

5.490 Ft

Érződik a körte héjának viaszos illata. Enyhén csípős és édes ízvilággal rendelkezik és bársonyos aromák teljesednek ki benne.

Bezár

Árpád Prémium Kajszibarack

7.990 Ft
Fűszeres illatában késlekedés nélkül jelenik meg az intenzív kajszi lekvárossága. Ízleléskor citrusos, széles karakterrel ajándékozza meg a kóstolót.
lepotica szilva
Bezár

Árpád Prémium Szilva

7.990 Ft
Nagyon intenzív, kellemes szilva virágillattal indító, könnyed pálinka, melyet bátran ajánlunk a gyengébbik nem számára is.

A lepotica szilva ízében a hagyományos szilvapálinkáktól eltérő, különleges, édeskés ízvilág fedezhető fel, némi gyömbérrel és virágos, mézes jegyekkel. Rendkívül komplex, hosszú utóízű termék, melynek száraz próbája fahéjas jegyeket hagy maga után a pohárban.

cornus birs
Bezár

Cornus Birs

8.990 Ft
A párlatban tobzódnak a különleges ízek. Az elsőre kissé könnyed citrusos, édeskés aroma lecsengésében fűszeres, markáns hatásokkal egészül ki. Utóízében a keserűmandula és a szegfűbors íze fedezhető fel és még percek múlva is emlékezteti nyelvünket a nem mindennapi ízélményre.
ó-barack
Bezár

Szicsek Ó-Barack

8.490 Ft
A fekete-sárga darazsaktól körbedöngött levesedő barackok a magyar Alföld forróságát, a távolban remegő délibábot, Jókai török kori meséit idézik. A belőle készült nemes ital e tarka képek előtt húzza fel a képzelet függönyét…
ó- körte
Bezár

Szicsek Ó-Körte

7.590 Ft
A zöld levelek által rejtett, aranylóan vagy pirosasan mosolygó, lágyan telt érett körték örök vágyai a gyermekeknek. Az esztendőről esztendőre nemesedő párlat az ifjúkor ködbe veszett íz-emlékeit varázsolja elénk…
Ó szilva
Bezár

Szicsek Ó-Szilva

7.590 Ft
Emlékeznek még nagymamáik szilvalekvárjára? Arra a felejthetetlen íz orkánra, ami egy-egy kanál elfogyasztásakor végigsöpört ínyükön? Mielőtt ajkához emelné, szippantson egy mélyet belőle, s meglátja, e vihar visszatér…