PEZSGŐ

Mind a(z) 9 találat megjelenítve

Oldalsáv mutatása
Elrendezés 9 24 36
prosecco
Bezár

Bortolomiol Miól Prosecco Treviso Brut- DOC

4.990 Ft
Kristálytiszta, gyümölcsös és virágos illat és íz: zöldalma, őszibarack, körte és licsi. Enyhén parfümös korty, lágy buborékokkal, szolid alkohollal és egy leheletnyi maradékcukorral, amit izgalmas, ropogós citrusos lecsengés követ.
Brebis chardonnay
Bezár

Brebis Blanc de Blancs Brut Chardonnay

6.990 Ft

Száraz fehér pezsgő, kizárólag Chardonnay szőlőfajtából.

Elegáns aranyszínű, intenzív, apró gyöngyözése jól kiegészíti visszafogott illatát. Ízében rendkívül zamatos, gyümölcsössége mellett egyszerre friss és érett. Kellemesen roppanós és finoman savas. Tradicionális champagne technológia alapján készült.
brebis furmint
Bezár

Brebis Furmint Brut Nature

9.990 Ft

Brebis furmint alapú, száraz, fehér pezsgő, Tokajból származó szőlőből.

A furmint eredendő, birskörtés, kései körtés jegyeit szépen egészíti ki az a vibráló citrusos-érzet, amely részben aromatikai, részben savszerkezet-beli sajátosság. Tradicionális champagne-i technológia alapján, 24 hónapig palackban érlelt pezsgő.
Brebis pezsgő
Bezár

Brebis pezsgő Rosé félszáraz

2.290 Ft

Brebis pezsgő, ami Cabernet Sauvignon és Kékfrankos házasításból készült.

Világos piros színe jól jellemzi friss és üde karakterét: illatában a fekete ribizli enyhén savas aromáit fedezhetjük fel, míg ízében az alma, a szilva, a szamóca és a málna köszön vissza.
Brebis vintage
Bezár

Brebis Vintage Brut 2015 Blanc de Blancs

10.490 Ft

A Brebis Vintage brut száraz fehér pezsgő, Etyeki borvidékről származó Chardonnay szőlőfajtából. 2015-ös BREBIS pezsgő, amely 36 hónapot érlelődött palackjában.

Elegáns aranyszínű, tiszta színe és intenzív, apró gyöngyözése jól kiegészíti visszafogott illatát. Ízében rendkívül zamatos, almás-körtés, citrusos aromákra hajazó, kellemesen intenzív és finoman savas. Tradicionális champagne-i technológia alapján, kézzel készült pezsgő.
Kreinbacher
Bezár

Kreinbacher Classic Brut

5.790 Ft

Összetett illat fehérhúsú gyümölcsökkel, toast-os jegyekkel és virágokkal a háttérben. A Kreinbacher pezsgőire jellemző karakteres furmint gyümölcsök mellett, kortyban a chardonnay teremti meg az egyensúlyt, az összképet pedig kevés somlói pinot blanc színezi tovább.

Grapefruit, ananász és trópusi gyümölcsök, háttérben a hosszú seprőn érlelés mogyorós, briós-os jegyeivel, a lecsengésben sóssággal.
Kreinbacher rosé
Bezár

Kreinbacher Rosé Brut

5.490 Ft

A Kreinbacher rosé pezsgőválasztékuk legfiatalabb tagja.

Tradicionális módszerrel, palackban erjesztve és érlelve készült. Ribizliszín, üde árnyalat. Illatát gyümölcsök vezetik; meggy, málna, ribizli és áfonya, némi virág kíséri. Ízben frissítően citrusos és egészen intenzív, tele erdei gyümölcsökkel. Határozott savai ellenére jól iható, kellően gazdag, a mousse krémes. Átütően tiszta rosé, jó mélység és finish jellemzi. Minden elemében a gyümölcsösségről szól.
Moët
Bezár

Moët & Chandon Ice Imperial

19.490 Ft

A Moët & Chandon gazdag és inteníz aromavilággal bír.

Illatában a trópusi gyümölcsök jegyei köszönnek vissza. Komplex, letisztult, kellemes zamatvilág jellemzi, enyhe karamellás jegyek is felfedezhetők benne.
Sauska pezsgő- Brut
Bezár

Sauska pezsgő – Brut

5.990 Ft

2011 óta Tokaj helyi fajtájára, a furmintra épülnek a Sauska pezsgői, így ez az ezüstös színű, élénk és elegáns brut is.

Ehhez a neutrális, jósavú fajtához vakkóstolók során házasítottak, ebben az esetben 30% hárslevelű és 10% chardonnay komponenst. Kristálytiszta, elegánsan gyöngyöző, finom zöldalmás, ananászos illattal, hosszú, ásványos és komplex ízzel.