Mind a(z) 10 találat megjelenítve

Oldalsáv mutatása
Elrendezés 9 24 36

Bolyki Kékfrankos rosé 2018

1.790 Ft
A Bolyki kékfrankos rosé édes cseresznye, pirosribizli és eper aromáit hozza. Klasszikus reduktív iskola, vidám, jó ízű korty, kis mineralitás az illatban és az ízben is fellelhető.
Sold out
éliás kékfrankos rosé
Bezár

Éliás Kékfrankos rosé 2018

2.190 Ft
Elegánsan málnás, meggyes, frissítő, és hízelgően telt korty egyszerre jellemzi.
Sold out
Garger rosé
Bezár

Garger Vakeresztesi Kékfrankos rosé 2019

1.890 Ft
Az átlagosnál mélyebb illattal rendelkező rozé. Vezető illatjegye az eper, cukorkás villanásokkal. Ízében lendületes savérzet, citrusok és grapefruit lelhető fel. Könnyű, üde, friss bor, amely akkor sem sértődik meg, ha a nagy melegre való tekintettel egy kis szódával még könnyedebbé tesszük.
Sold out
gere rosé
Bezár

Gere Villányi Rosé 2019

1.990 Ft
Friss, üde, fiatalos bor, gyümölcs hangsúlyokkal. Alapfajtája a Kékfrankos. Friss érett gyümölcsök intenzív aromái jellemzik. Selymes krémes textúrája mellett mégis határozott savgerincű.

Baráti beszélgetések kedvelt kísérője a Gere rosé.

iváncsics zöldveltelini
Bezár

Iváncsics Merlot rosé 2020

1.990 Ft

Az Iváncsics Merlot rosé Egy fűszeres, csalános, csipkebogyós, málnás, epres, szedres illatjegyekkel hozza a rozéktól elvártakat.

Sold out
paulus rosé
Bezár

Paulus Rosé 2019

1.690 Ft

Egy életvidám és friss rosé, melyet a szüretet követő pár óra héjon ázás után egyből préseltek.

Virágos rózsaszín színvilág. Szép, gyümölcsös illat, benne szamóca és ribizli aroma, mely a ropogós móri savakkal párosulva kényeztet minket. Könnyed, jó ivású rosé.
pfneiszl rosé
Bezár

Pfneiszl Rosé 2020

1.790 Ft

A Pfneiszl rosé története:

Nyáron kertbe kiüléshez, ősszel gesztenye sütéshez, télen kályha melegéhez, tavasszal a kirügyezéshez, amúgy meg bárhol, bármikor egy jó beszélgetéshez. Illata fűszeres, menta és piros bogyós gyümölcsök jellemzik. Friss, könnyed jelleg jelentkezik a szájban, jó savak, dinamikus struktúra, szép szerkezet. Lendületes, ropogós citrusok bukkannak fel a háttérben, stílusos tétel.
Sold out
vylyan kakas
Bezár

Vylyan Kakas rosé 2019

1.790 Ft
A piros bogyós gyümölcsök (korai cseresznye, ribizli) és a lime üdesége köszön vissza az intenzív illatban, ízben. Frissességét, lendületét a feszes savak adják újabb és újabb kortyra csábítva a kóstolót.

A címkén az ősi villányi monda egyik szereplője: a Kakas, a megmentő, aki teli torokkal hirdeti a napfelkeltét. Vegan védjeggyel minősített bor.