RUM

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Oldalsáv mutatása
Elrendezés 9 24 36
Dictador 12
Bezár

Dictador 12 éves

13.490 Ft

A Dictador rum egyesíti magában a kolumbiai lepárlási hagyományokat, a magas minőségű érlelt rumkészítést, valamint az innovatív európai dizájnt és a legmodernebb eljárással készülő japán üvegpalackot.

A keveréshez használt rumok átlagos kora 12 év. Nagyon könnyű, kerek. Karamellás-vaníliás, kókuszos, pörkölt mézes jegyek. Kivételes textúrával rendelkezik, amely egyedülálló komplexitást biztosít ennek a rumnak.
Kraken rum
Bezár

Kraken rum – Black Spiced

9.490 Ft
2010 óta gyártják, alapját barbadosi rumok adják.

A Kraken rumot cukornádmelaszból párolják le,

így nyerik el jellegzetes vonásait, ezután a blendet 13 féle fűszerrel gazdagítják, melyek biztosítják a komplexitás és a harmónia utánozhatatlan legyen. Fűszeres rumok kedvelőinek kötelező!
Takamaka
Bezár

Takamaka Spiced rum

6.990 Ft

A Takamaka igazi trópusi aromákat hoz, a Seychelle szigetekről.

Édes aromák, kellemes fűszeresség jellemzi. A helyben termett cukornádból erjesztett rum a kisüsti lepárlás után tölgyfahordóban érik tovább. A végeredmény pedig egy  komplex, mégis harmónikus aromájú rum.
zacapa 23
Bezár

Zacapa Centenario 23 éves + díszdoboz

21.490 Ft

A lepárló 1976-ban jött létre, neve a Guatemala keleti részén található Zacapa város 100 éves fennállása előtt tiszteleg.

Az itt készülő rumot egyszer passzírozott, sűrített cukornád léből (ún. cukornád mézből) készítik, amely eljárás jóval ritkább, mint a széles körben alkalmazott melasz alapú rumkészítés. A párlatok érlelése is a rumok között egészen egyedi eljárással történik, ugyanis a Spanyolországban készülő sherry, solera nevű érlelési metódusát alkalmazzák, melynek lényege, hogy a tölgyfahordókat hatalmas raktárakban egymásra pakolva tárolják és mindig a legalsó sorban lévő hordó tartalmát palackozzák a fölötte lévőből pótolva azt, így haladva egészen a legfelső hordóig. Ezáltal állandó ízt és minőséget tudnak garantálni. Sárgabarack, citrusok, vanília, kókusz és bourbon aromák ötvözve gazdag, telt fűszeres csokoládéval és kellemes tanninos ízvilággal.