RUM

1–12 termék, összesen 20 db

Oldalsáv mutatása
Elrendezés 9 24 36
Menő
appleton
Bezár

Appleton Estate Rare Blend 12 éves

13.490 Ft

Az Appleton Estate egy autentikus jamaicai rum. A lepárló saját üzemében, saját termésből készül, ez talán a világ egyetlen olyan rum fajtája, ahol igazi terroir (területhez köthető) gyártás folyik.

Az Appleton Estate Rare Blend rum összetevői legalább 12 évig érlelt kivételes rumok. Az ital minősége a keverőmester tehetségét, szenvedélyét tükrözi. Az elkészült blend amerikai tölgyfahordóban érve éri el végleges, komplex, és kifinomult állapotát.
Sold out
austrian empire 18
Bezár

Austrian Empire Navy Rum Solera 18 éves + díszdoboz

19.990 Ft

Az Austrian Empire a Dominikai köztársaságból származik. Az 1863-ban, a Monarchiában indult, jelenleg angliai székhelyű gyártó (érdekesség, hogy a mai napig használhatják a „Császári és Királyi udvari szállító címet) SOLERA sorozatának 'legfiatalabb' tagja.

Illatos, buja, ízeiben gyümölcsös, az érett tölgyfa hordók és a hosszú érlelési idő tökéletesen kiegészíti egymást. A különleges hordók eredménye az elegáns, mahagóni árnyalat is. A rum készítési hagyományok figyelembe vételével készült, mégis modern stílusú ital. Limitált sorozatú, összesen 890 db számozott palack készült belőle. Jellegzetes és erőteljes karakterű, komplex ízvilág jellemzi. Kiváló ital a solera rumok világával ismerkedőknek és a tapasztalt fogyasztóknak is!  
Sold out
bumbu the original
Bezár

Bumbu The Original

12.490 Ft

A Bumbu The Original a Bumbu zászlóshajója.

Ez a rum olyan recepten alapul, amelyet a 16-17. században élő tengerészek alkottak meg a Nyugat-indiai tengeren hajózva - tulajdonképpen karibi összetevőket kevertek a rumjukhoz és Bumbunak hívták. Most, 300 évvel később ugyanazoknak a fűszereknek a felhasználásával újraalkották a rumot, amelyben nem használnak semmilyen mesterséges színezéket. Kis mennyiségekben párolják le és kézzel keverik ki a blendet.
Sold out
Dictador 12
Bezár

Dictador 12 éves

13.490 Ft

A Dictador rum egyesíti magában a kolumbiai lepárlási hagyományokat, a magas minőségű érlelt rumkészítést, valamint az innovatív európai dizájnt és a legmodernebb eljárással készülő japán üvegpalackot.

A keveréshez használt rumok átlagos kora 12 év. Nagyon könnyű, kerek. Karamellás-vaníliás, kókuszos, pörkölt mézes jegyek. Kivételes textúrával rendelkezik, amely egyedülálló komplexitást biztosít ennek a rumnak.
Sold out
Diplomatico exlusiva
Bezár

Diplomatico Exlusiva díszdobozban

13.990 Ft
Az Unidas lepárló a legváltozatosabb rumféléket gyártja Latin-Amerikában. Emellett azon ritka üzemek közé tartozik a világon, amelyek képesek a rum mellett még gint, whiskyt, vodkát, brandyt és számtalan likőrt is előállítani (nem is akármilyen minőségben).

A Diplomatico Reserva Exclusiva háromféle lepárlási technikával készült párlatokból lett kikeverve, ráadásul cukornádmézből lepárolva, amelynek következtében gazdagabb és édesebb, mint a Mantuano.

A 12 éves rumokat is tartalmazó ital amellett, hogy rendelkezik a márka jellegzetes édes-gyümölcsös jegyeivel, igen koncentrált és intenzív karakterrel bír. Kezdetben intenzív csokoládé, mintha csak csoki szószt kóstolnánk egy süteményen. Gazdag és telt, édes tejkaramella és az illatban is fellelhető trópusi gyümölcsök bontakoznak ki. A tölgy jól lekerekíti.
Don Papa rum
Bezár

Don Papa 7 éves

17.490 Ft
Negros, a Fülöp-szigetek negyedik legnagyobb szigete, a klímának és a vulkanikus talajnak köszönhetően kiváló adottságokkal rendelkezik a cukornádtermesztéshez - az itteni fajtákból egészen magas cukortartalmú, édes melasz készíthető.

A Don Papa rum nagyon ízletes, vanília, fahéj, mazsola, aranymazsola, narancslekvár lelhető fel ízeiben.

El Dorado 12
Bezár

El Dorado 12 éves + díszdoboz

12.490 Ft

Az El Dorado nevű városról hallhattunk, de nem tudhatjuk biztosra, hogy vajon tényleg létezik-e. A rum Guyanaból, Dél-Amerikából származik a híres Demerara lepárlóból.

Ez a 12 éves változat helyi cukornádelaszból készült és ex bourbon hordókban érlelték. Az eredmény egy kifinomult rum, ami tükrözi a hely adottságait, az itt készült rumok rendre nyerik az elismeréseket.
Sold out
exquisito 1995
Bezár

Exquisito Vintage 1995 rum

15.990 Ft

A nagy sikerű Ron Cubaney Exquisito 1995 rumja a dominikai klíma és a solera rendszer tökéletes mintapéldája.

Ezt a prémium kategóriás italt 12 éven át érlelték. A dominikai köztársaságból származó rumot spanyol solera módszerrel készítik, az idő elteltével egészen különleges és egzotikus ízvilágot teremt. Gyümölcsös és fűszeres aromái finom egyensúlyban vannak, a citrusos, frissebb jegyei jól összesimulnak a fás, érett hatásokkal. Kifinomul, kifejező, elegáns rum a prémium rumok kedvelőinek!
Havana pacto navio
Bezár

Havana Club Pacto Navio rum

17.990 Ft

A Pacto Navio kiemelkedika a Havana Club termékei közül.  A Havana Club termékeit ismerik és szeretik, de ez a rum többre hivatott a többinél. Egy igazi magában kóstolandó, kifinomult és érett rum!

Az ital neve az 1815-ben kötött Franciaország és Spanyolország közötti békeszerződésre utal, amellyel újra megkezdődhetett a kereskedelmi hajózás a két ország között, és ez a kubai rumgyártás felvirágozásához vezetett. Néhány év tölgyfahordós érlelés után másfél évet tölt el használt francia desszertboros hordókban. Kötelező tétel, komplex, és érett melasz alapú rum. Finom aromái felfedezésre csábítanak, ezt sugallja az üveg nyakán az iránytű is.
havana club selección de maestros
Bezár

Havana Club Selección de Maestros + díszdoboz

20.990 Ft
A Havana Club a világ harmadik legnépszerűbb rumja. A rummárkát az 1959-es kubai forradalom után Fidel Castro kormánya állami gyártásúvá tette. Csak a legkiválóbb hordókból kerül ebbe a házasításba. A kubai rummestereket tömörítő céh tagjai alkották meg ezt az igazán különleges rumot, Don José Navarro vezetésével. Házasítás után tovább érlelték ezeket az amúgy is különleges rumokat.

A Selección de Maestros prémium minőség a Havana Clubtól.

Kraken rum
Bezár

Kraken rum – Black Spiced

9.490 Ft
2010 óta gyártják, alapját barbadosi rumok adják.

A Kraken rumot cukornádmelaszból párolják le,

így nyerik el jellegzetes vonásait, ezután a blendet 13 féle fűszerrel gazdagítják, melyek biztosítják a komplexitás és a harmónia utánozhatatlan legyen. Fűszeres rumok kedvelőinek kötelező!