Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Oldalsáv mutatása
Elrendezés 9 24 36
Menő
appleton
Bezár

Appleton Estate Rare Blend 12 éves

13.490 Ft

Az Appleton Estate egy autentikus jamaicai rum. A lepárló saját üzemében, saját termésből készül, ez talán a világ egyetlen olyan rum fajtája, ahol igazi terroir (területhez köthető) gyártás folyik.

Az Appleton Estate Rare Blend rum összetevői legalább 12 évig érlelt kivételes rumok. Az ital minősége a keverőmester tehetségét, szenvedélyét tükrözi. Az elkészült blend amerikai tölgyfahordóban érve éri el végleges, komplex, és kifinomult állapotát.
Sold out
Sziklabor Fekete l
Bezár

Balla Géza Sziklabor Feketeleányka 2017

6.990 Ft
Illatában intenzív gyümölcsök, meggy , feketeribizli, áfonya. Lágy, kerek tanninok párosulnak kellemes savakkal. Komplex, egyedi, különleges tétel. Öreg sziklás talajon, alacsony tőketerhelésű tőkékről szüretelve, spontán ejresztéssel, 225 l-es kishordós érleléssel készült vörösbor.
havana club selección de maestros
Bezár

Havana Club Selección de Maestros + díszdoboz

20.990 Ft
A Havana Club a világ harmadik legnépszerűbb rumja. A rummárkát az 1959-es kubai forradalom után Fidel Castro kormánya állami gyártásúvá tette. Csak a legkiválóbb hordókból kerül ebbe a házasításba. A kubai rummestereket tömörítő céh tagjai alkották meg ezt az igazán különleges rumot, Don José Navarro vezetésével. Házasítás után tovább érlelték ezeket az amúgy is különleges rumokat.

A Selección de Maestros prémium minőség a Havana Clubtól.

hpnotiq
Bezár

Hpnotiq likőr

9.990 Ft

A HPNOTIC francia likőr prémium francia vodka, és konyakok tökéletes elegye, trópusi gyümölcslevekkel gazdagítva.

Igazán figyelemre méltó már csak a kinézete miatt is, vidám akvamarin kék színe magával ragad.. De megkóstolva is kellemes érzetet ad. Gyümölcsös, fiatalos, könnyed. Jégre töltve, pezsgővel, vagy más koktél alapanyagként is kiváló

hedonista
Bezár

Maul Hedonista Merlot 2017

9.990 Ft

A Hedonista egészen mély rubin színű, szinte szikrázik a pohárban.

Illata intenzív és rendkívül buja, árad a mediterrán forróság az orrunkba. Mintha egy marokkói piacon járnánk. A fahéj, a szerecsendió, a kardamom illata babonáz meg bennünket. Íze édes szilvás, lekváros, aszalt gyümölcsös. Hátrébb a finom fás jegyek domborítanak. A savak is majdnem édesnek hatnak. A magas alkohol bővérűvé teszi. Ez itt az Édenkert illata és íze…
Sold out
Opera gin tokaj
Bezár

Opera Gin Tokaj Barrelled Edition

16.490 Ft

Az Opera a magyar ginek egyik leghíresebbje, ami, büszkén állítjuk, nem csak Magyarországon világhírű.

Ötletes összetevőivel karakteres, mindig különleges élményt garantál. Régóta várjuk, hogy innovatív Opera Ginesek készítsenek valami új, izgalmasat. Így 2021-re kikerült a piacra a Tokaj hordós finish-sel. Kellemes vaníliás illat, aranyló szín, és egy nagyon lágy, letisztult íz jellemzi ezt a limitált darabszámban elkészült különlegességet. Konyakhoz hasonlóan, fogyasztását magában ajánljuk, nem hűtve!