WHISKY

1–12 termék, összesen 30 db

Oldalsáv mutatása
Elrendezés 9 24 36
Sold out
akashi meisei
Bezár

Akashi Meisei + díszdoboz

13.990 Ft

Az Akashi Meisei illata vaníliás, tölgyes fűszerek, maláta érződik.

Ízeiben a barnacukor, tejkaramella, maláta, vanília, fűszerek, tölgyfa dominálnak. A whiskylepárlók mindössze egy hónapot dolgoznak egy évben, így italuk csak limitált mennyiségben jelenik meg a piacon.
Sold out
akashi blended
Bezár

Akashi White Oak Blended + díszdoboz

9.990 Ft

Az Akashi White Oak Blended italhoz minimum 3 éves bourbon hordóban érlelt whiskyket kevernek össze, majd sherrys hordóba töltik.

Nagyon könnyen fogyasztható ital, itatja magát. Sima, könnyed, csokoládés, mézes, gyümölcsös, enyhén tőzeges utóízzel. Egyszerre édes és fűszeres, erős vaníliás és tölgyes hatások. A whiskylepárlók mindössze egy hónapot dolgoznak egy évben, így italuk csak limitált mennyiségben jelenik meg a piacon.
arran-10
Bezár

Arran 10 éves + díszdoboz (2 pohár)

16.990 Ft
Egy nagyszerű érlelésű whisky. Komplex, könnyed, édeskés textúrájú, kiegészítve enyhén fűszeres és citrusos jegyekkel.
Sold out
Békési
Bezár

Békési Single Barrel 12 éves

9.990 Ft

A nedűt tizenkét éven át érlelték különleges fahordókban a Békés megye névadó településén.

Annak idején, az érlelés megkezdésekor gondoltak a jövőre is, hiszen ma már a 24-es számú hordó tartalma kerül a palackokba, így a whisky továbbra is single barrel.
Buffalo Trace
Bezár

Buffalo Trace Bourbon

9.490 Ft
A mai Amerika egyik legöregebb lepárlója. A rozs egyértelműen kivehető a kukorica, a citrusok és a tölgy illata felett. Puha, olajos érzéssel tölti el a szánkat a kukorica és a rozs klasszikus ízvilága.
Sold out
Big Peat
Bezár

Douglas Laing’s Big Peat

16.490 Ft

A Douglas Laing's Big Peat-je erőteljesen tőzeges, füstös és sós jegyeket hoz, különlegessége, hogy a tőzeges Islay világot lágy édes jegy kiséri.

Jellegzetes aromáját és egyedi karakterét az biztosítja, hogy szűréskor nem hűtik le. A whiskyt a legnagyobb odafigyelés mellett kis tételben készítik, így az 5000 palackos gyártási kapacitás garantálja a kiváló minőséget.
Douglas Laing's Rock Oyster
Bezár

Douglas Laing’s Rock Oyster + díszdoboz

16.490 Ft

A Rock Oyster 2015-ben csatlakozott a Douglas Laing malt kollekciójához, kiválóan mutatja a skót szigeteken készülő maltok ízvilágát.

Alapját az Arran és a Jura whiskyk adják. Az osztrigáról elnevezett párlat, kiválóan hozza  a sós, édes tőzeges, enyhén füstös gazdag maltokhoz méltó tulajdonságokat.
Sold out
Timorous beastie
Bezár

Douglas Laing’s Timorous Beastie + díszdoboz

16.990 Ft

Az eredeti Timorous Beastie (félénk vadállat), a híres skót költő, Robert Burns Egy egérhez című költeménye által lett halhatatlanná.

A megénekelt, közönséges mezei egér szelleme párlatként tért most vissza a Douglas Laing előadásában. Kiteljesítve a Big Peattel megkezdett, majd a kis mihaszna Scallywaggel folytatott, nagyon jól eltalált sort, a Timorous Beastie (nevével ellentétben) egy korántsem gyenge szívű, Highland malt whiskykeverék. A 46,8%-on palackozott, nem hűtve szűrt blended malt - többek között - Glen Garioch, Dalmore és  Glengoyne whiskyt tartalmaz, és aki járatos a malt whiskyk világában, az sejtheti, hogy itt valami igazi finomságot várhatunk. Édes jegyek futkosnak át szaglószervünkön, aztán a virágok, a könnyű árpa és fűszeres méz melengető aromái. Fűszeres nyitány, majd jönnek a gyümölcsök, érett cukros, mazsolás-tejkaramellás jegyek.
Glenfarclas 10
Bezár

Glenfarclas 10 éves + díszdoboz

11.490 Ft
Karakterét meghatározza a sherry-hordós érlelés, amit megfelelő arányban egészítenek ki bourbonhordóban érlelt maltokkal. Arany-szalma színe, könnyedsége és eleganciája azonnal magával ragad. Illatát sherry, maláta, mézzel, karamellel, vaníliával jellemzi. Gyengéd fűszerek is feltűnnek a háttérben. Ízletes és könnyű, krémes vanília, kellemes gyümölcsösség, sherry-s édesség, légies harmónia, fahéj és szegfűszeg.
Sold out
Glenfarclas 15
Bezár

Glenfarclas 15 éves + díszdoboz

18.690 Ft

A 15 éves Glenfarclas illata komplex, sherry-s, ínycsiklandó füstösség lágy vajkaramella aromával és enyhe aszalt gyümölcsös jegyekkel. Tökéletes egyensúlya a sherry-s édességnek, a malátás jegyeknek és a füstös jellegnek.

Sold out
Glenlivet 12
Bezár

Glenlivet 12 éves + díszdoboz

13.990 Ft

Több mint 180 éve alapította George Smith a THE GLENLIVET lepárlót és már akkor az volt a jelmondata, hogy "csak a legjobb lehet az elfogadható". A Glenlivet-nél máig a minőség áll mindenek felett.

Ha kibontunk egy üveg Glenlivetet már a csomagolás, a cimkék minősége mutatja, mit várhatunk az italtól. A Josie forrás ásványi anyagokban gazdag vize és a magas, elegáns lepárlóüstökben folyó desztilláció adják A The Glenlivet oly nagyra értékelt gyümölcsös Speyside karakterét és az alapvető, de mégis egyedi összetettségét.
Glenmorangie 10
Bezár

Glenmorangie 10 éves + díszdoboz

13.990 Ft
A neves single maltok egyike, nagyon esztétikusan szép whisky. Az eslő korty rejtélyes, az utolsó szívfájdító. Áttetsző tölgyes jelleg végig kísérve az árpa enyhén füstös jegyeket sugalló ízével, ez kiegészülve vaniliás, gyümölcsös, barackra emlékeztető jegyekkel. Ínycsiklandó aromák varázslatos édessége marad hosszú ideig a szánkban.