1–12 termék, összesen 376 db

Oldalsáv mutatása
Elrendezés 9 24 36
Sold out
1Csepp Birs
Bezár

1 Csepp Birs pálinka

8.490 Ft

A birsből készült pálinka kihívás a főzőmesternek, hiszen feldolgozása sok fáradtsággal jár.

Cserébe viszont fantasztikusan egyedi illatot és ízeket kapunk. Illatában egzotikus gyümölcsök jelennek meg, melyet citrus és körte kísér. Izében a héj fanyarsága mellett a gyümölcs kövecses húsa érezhető. Olajos, selymes struktúrája a végtelen hosszú utóízében is végigkísér.
1 csepp feketeribiszke
Bezár

1 Csepp Feketeribizke pálinka

8.990 Ft

Harsány, erősen borsmentás illata rendkívül frissé, üdévé, pikánssá teszi, így nem csak a megszokott feketeribiszke karakterekkel köszönt.

Ízében erősen megjelennek a fajtára jellemző piros bogyós gyümölcsös tónusok is, kiegészítve az illatból megismert fűszeres jegyeket. Szánkban kellemes utóíze sokáig megmarad. Összességében egy fiatalos vagány termék, melyet a feketeribiszkében különlegességet kedvelőknek ajánljuk.
1 csepp golden alma
Bezár

1 Csepp Golden alma pálinka

5.990 Ft

Könnyed, friss illatú párlat, melyben a golden alma édes-savanykás gyümölcsösségéhez szelíden társulnak citrusos és fűszeres aromák.

Íze enyhén savas érzetet kelt, fűszeres beütéssel. Kellemesen sima illata és zamata már a pohárba töltéskor is csábítóan ingerli érzékszerveinket. Édeskés aromái gömbölyű egészet alkotnak.
1 Csepp meggy
Bezár

1 Csepp Meggy pálinka

6.990 Ft

Elegánsan karakteres, üde friss, virágos, mély édességgel színezett illata mutatja a jó fajtaházasítás eredményét.

Emlékeink között megjelenik a legnemesebb alapanyagokból készített konyakmeggy. Ízében a friss gyümölcsjegyek a savanykás meggy, illetve a háttérben megbújó kompótos jelleg a kellemes marcipánossággal gazdagodik. Elegáns aromái szelíd konyakos ízével hosszú lecsengéssel beég az emlékezetbe.
1 csepp szilva
Bezár

1 Csepp Penyigei szilva pálinka

7.290 Ft

Illatában muskotályos szilva fajtajelleges.

Elegánsan virágos, picit parfümös jegyekkel. Íze édeskés, fűszeresen gyümölcsös, kis fahéjjal bolondítva. A Nagymama szilvalekvárjára emlékeztető aromák hosszan csengenek le.
1 Csepp barack
Bezár

1 Csepp Sárgabarack pálinka

7.990 Ft

A magyar kajszi gyümölcsös, gazdagon parfümös, friss jegyei mögött felvonulnak a másik két fajta barack illatai, és lekváros, érett összhangba szövődnek.

Finom ízvilágában szép, krémes magkarakter bontakozik ki. Háttérként citrusos héjjegyek is megjelennek. Hosszú lecsengése miatt sokáig érezhetjük aromáit.
1 csepp sörpárlat
Bezár

1 Csepp Sörpárlat érlelt

5.990 Ft
Az alapsör IPA és savanyított sör egyszerre, melyet sárgadinnyével és kevés rebarbarával ízesítettek. Ezt az izgalmas kettősséget adja vissza a párlat. Illatban intenzív sárgadinnye, enyhe virágmézes jegyek, finom kesernye jelenik meg.

Az 1 Csepp Wildcart sörpárlat könnyed, gyümölcsös utóíze hosszan uralja szánkat.

1 csepp vad
Bezár

1 Csepp Vadcsepp

6.990 Ft
Már első illatra kitűnik, hogy nem hétköznapi aromavilággal van dolgunk. Az őszi erdő képe jelenik meg az összes fás, vizes avart idéző fanyar illatával. Ízleléskor ez az élmény tovább mélyül. A fekete szeder lágy, gyümölcsös, zöldfűszeres íze a vadmeggy vaníliás gyümölcsössége, és a feketeberkenye füstös, marcipános karaktere tökéletes harmóniában egyesül. Igazán haladóknak ajánlott pálinka.
1 csepp zenit meggy
Bezár

1 Csepp Zenit szőlő- Kései meggy pálinka

8.490 Ft
Különleges párosítás az egymást jól kiegészítő szőlő és vadmeggy. Citrusos, savanykás, meggy illatok keverednek a visszafogottabb, mazsolás-mézes szőlőjegyekkel és szőlővirág illattal. Mindez kölcsönöz a pálinkának valami bájt, mely ugyanakkor markáns csokoládét és mandulát idéző emlékképeket mutat. A vadmeggy és a szőlő tökéletes összhangja különleges élményt nyújt a szájban. Komplex íz világát laza gyümölcsösség, citrusosság, édes szőlőíz, fűszeresség uralja. A végén a keserű csokoládé és a mandula az, ami kellő erőt adva hosszan megmarad.

Férfias, egyedi kuriózum az 1 Csepp Pálinkafőzdétől..

1 csepp szilva málna
Bezár

1Csepp Feketecseresznye – málna pálinka

11.990 Ft
Illatában az uralkodásra hajlamos málna dominál, a háttérben megbúvó csokis, cseresznyés jegyekkel, melyeket újra és újra felvált a málna robusztussága. Ily módon az illata a nyári zsibongó forgatag világát eleveníti meg. Ízében a cseresznye már erősen érvényesül, szép csokis jegyeit a málna olajos, tapadós zamattal zárja le. Szépen cizellált, izgalmas pálinka, nem csak Hölgyeknek.
1csepp irsai
Bezár

1Csepp Irsai Olivér szőlő pálinka

6.490 Ft
Harsogó irsai fajtajelleges illatok jellemzik. Felismerhető jegyeit rózsás, akácos virágillatok kis szerecsendióval teszik vonzóvá. Ízében a kellemes virágosságot akácmézes tónus követi. A harmonikus íz kavalkádot hosszú, szép szőlőmag-olajos lecsengés követi.